Sunday, June 30, 2013

pola dress budak

salam.. minta maaf sebab lambat upload pola ini.. ok untuk dress jom buat . cara jahit boleh klik sinidress">http://serihati-kraf.blogspot.com/2012/02/jom-buat.html">dress budak
 inilah polanya.. Ada yg tanya..bahagian belakang dress ni macammana? bahagian belakang leher dress ni sama macam baju kurung.
sila print pola ni pada kertas saiz a4.
page pertama bahagian depan dan belakang . page 2 tu.. untuk pelapik leher dan ke tiga tu..untuk kain skirt.
saiz pola ni untuk baby 0-hingga 2 tahun. For baby yang badan kecik tu ok la.. yg tembam mungkin sampai satu tahun je..
harap semua tahu cara baca pola. Bahagian bertanda titik tiga pada pola tu ialah bahagian kain yang di lipat. sesiapa yang kurang pasti boleh tinggal kan pesanan kat komen.
tengah kejar masa ni..
akan upload dress plum untuk kanak kanak tak lama lagi.. baju dah siap.. cuma tak siap edit gamabra je.. pola pun ada dah.. dah siap scan... rajin rajin la jenguk.
rushing nii...... pepun tinggal kat komen ye,,,


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails